Feestzaal verhuur

De Feestzaal

Gasterij “De Kleine Vogel” is landelijk gelegen in een Zeeuwse polder te Kuitaart omgeven door akkerbouw en bos. Wij bieden u de mogelijkheid om een feest naar u eigen wensen te laten verlopen.

Omwille van de coronamaatregelen vragen wij u om tijdig contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

20170805_150758


Optie 1: huur van de locatie

Momenteel is deze optie niet mogelijk i.v.m. de huidige coronamaatregelen

De huurprijs omvat het gebruik van de gehele inventaris, een professionele muziekinstallatie,  de keuken en eindschoonmaak. Bij huur van de gasterij leveren wij de drank tegen een gereduceerd tarief.
U betaalt dan alleen het verbruikt per consumptie of per fles. 

Catering mag u geheel zelf verzorgen. Wij hebben regelmatig contact met verschillende cateraars en kunnen dit ook voor u regelen of u daarin adviseren. Wij bereiden en leveren zelf ook diverse arrangementen. 

De zaal:
De zaal is vanwege de huidige corona maatregelen geschikt voor 30 zittende personen en is tot 70 personen uit te breiden door gebruik van tenten. In combinatie met de buitenterrassen kunnen er meer dan 70 personen aanwezig zijn.

Overnachten:
Als u zelf tijdens het feest blijft overnachten of vrienden die van elders komen wilt laten overnachten kan dit tegen een gereduceerde prijs.

 


optie 2: volledig verzorgd feest

Momenteel geldt er minimum van 10 personen tot maximaal 30 personen in de feestzaal.

Bij volledige verzorging  betaalt u geen huurprijs, maar betaalt u per consumptie. Voorwaarde is wel dat alle consumpties en hapjes door ons worden aangeleverd. Wij plaatsen voldoende personeel in de bediening om het feest prettig te doen laten verlopen. Wensen zijn bespreekbaar. Informeer gerust naar onze prijzen. U mag altijd eerst vrijblijvend de locatie komen bekijken.