De Feestzaal

Gasterij “De Kleine Vogel” is landelijk gelegen in een Zeeuwse polder te Kuitaart omgeven door akkerbouw en bos. Wij bieden u de mogelijkheid om een feest naar eigen wensen te laten verlopen.

20170805_150758

huur van de locatie

De huurprijs omvat het gebruik van de gehele inventaris, een professionele muziekinstallatie,  de keuken en eindschoonmaak. Bij huur van de gasterij leveren wij de drank tegen een gereduceerd tarief. U betaalt dan alleen het verbruik per consumptie of per fles.

Catering mag u geheel zelf verzorgen. Wij hebben regelmatig contact met verschillende cateraars en kunnen u daarin ook adviseren. Wij bereiden en leveren zelf ook diverse hapjes en amuses. Meer informatie hierover vindt u terug op de website. Tevens kunnen wij barpersoneel aanbieden.

De zaal:
De zaal is geschikt voor 40-50 zittende personen of voor circa  70-80 staande personen, indien u gebruik maakt van statafels. Bij grotere groepen is uitbreiding met luxe VIP tenten mogelijk*

Overnachten:
Indien de locatie het organisatorisch toelaat, kunt u, of uw genodigden, na het feest blijven overnachten. Dit tegen een gereduceerde prijs.

* Seizoensgebonden