De Feestzaal

Gasterij “De Kleine Vogel” is landelijk gelegen in een Zeeuwse polder te Kuitaart omgeven door akkerbouw en bos. Wij bieden u de mogelijkheid om een feest naar eigen wensen te laten verlopen.

20170805_150758


Optie 1: huur van de locatie

De huurprijs omvat het gebruik van de gehele inventaris, een professionele muziekinstallatie,  de keuken en eindschoonmaak. Bij huur van de gasterij leveren wij de drank tegen een gereduceerd tarief. U betaalt dan alleen het verbruikt per consumptie of per fles. 

Catering mag u geheel zelf verzorgen. Wij hebben regelmatig contact met verschillende cateraars en kunnen dit ook voor u regelen, of u daarin adviseren. Wij bereiden en leveren zelf ook diverse arrangementen. Informatie hierover vindt u ook terug op de website. 

De zaal:
De zaal is geschikt voor 40-50 zittende personen of voor circa 70-80 personen, indien u gebruik maakt van statafels. Bij grotere groepen is uitbreiding met luxe VIP tenten mogelijk. 

Overnachten:
Indien die locatie het organisatorisch toelaat, kunt u, of uw genodigden, na het feest blijven overnachten. Dit tegen een gereduceerde prijs.


optie 2: volledig verzorgd feest

Bij volledige verzorging  betaalt u geen huurprijs, maar betaalt u per consumptie. Voorwaarde is een minimale groepsgrootte van 30 volwassenen. Alle hapjes, traktaties, catering en consumpties worden door ons aangeleverd. Wij plaatsen voldoende personeel in de bediening om het feest prettig te doen verlopen. Wensen zijn bespreekbaar. Informeer gerust naar onze prijzen. U mag altijd eerst vrijblijvend de locatie komen bekijken.