Feestzaal verhuur

De Feestzaal

Gasterij “De Kleine Vogel” is landelijk gelegen in een Zeeuwse polder te Kuitaart omgeven door akkerbouw en bos. Wij bieden u de mogelijkheden om een feest naar u eigen wensen te laten verlopen.

20170805_150758


Optie 1: huur van de locatie

De huurprijs omvat het gebruik van de gehele inventaris, een professionele muziekinstallatie,  de keuken en eindschoonmaak. Bij huur van de gasterij leveren wij de drank tegen een gereduceerd tarief.
U betaalt dan alleen het verbruikt per consumptie of per fles. 

Catering mag u geheel zelf verzorgen. Wij hebben regelmatig contact met verschillende cateraars en kunnen dit ook voor u regelen of u daarin adviseren.
Wij bereiden en leveren zelf ook:

receptiehapjes
luxe minibroodjes broodbuffet
warme hapjes buffet  barbecues

De zaal:
De zaal is vanwege de huidige corona maatregelen geschikt voor 30 zittende personen en is tot 70 personen uit te breiden door gebruik van tenten. In combinatie met de buitenterrassen kunnen er meer dan 70 personen aanwezig zijn.

Overnachten:
Als u zelf tijdens het feest blijft overnachten of vrienden die van elders komen wilt laten overnachten kan dit tegen een gereduceerde prijs.

 


optie 2: volledig verzorgd feest

Bij volledige verzorging vanaf 25 volwassen personen  betaald u geen huurprijs, maar betaald u per consumptie. Alle hapjes en traktaties worden door ons aangeleverd. Wij plaatsen voldoende personeel in de bediening om het feest prettig te doen laten verlopen. U hoeft zelf voor niets te zorgen
Wensen zijn bespreekbaar. Informeer gerust naar onze prijzen.

U mag altijd eerst vrijblijvend de locatie komen bekijken.